Vize

ÇİN VİZESİ (TİCARİ)

cinbayrak

GEREKLİ EVRAKLAR

  • En az 7 ay geçerlilik süresi olan pasaport
  • 2 adet vesikalık fotoğraf (Fuar vizelerinde 3 adet vesikalık gereklidir)
  • 1 adet kartvizit (Sadece fuar vizeleri için gereklidir)
  • Yeni tarihli Ticaret Odası faaliyet belgesi aslı (6 ayı geçmeyen)
  • Vergi levhası fotokopisi
  • Önlü arkalı nüfus cüzdanı fotokopisi (Bu fotokopide resmin çok net görülmesi gerekir, en sağlıklısı renkli fotokopidir)
  • Pasaportun kimlik bilgilerinin bulunduğu sayfanın fotokopisi
  • Eksiksiz doldurulmuş ve bizzat başvuru sahibi tarafından imzalanmış vize müracaat formu (Aşağıdaki linkten formu indirebilirsiniz)
  • Şirket antetli kağıdına dilekçe (Örneğini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Bu dilekçe örnek word dosyasına göre eksiksiz olarak doldurulmalı, şirket antetli kağıdına print edilmeli ve kaşe ile imzası tam olmalıdır)

vize.h8 Vize Müracaat Formu.             vize.h9Başvuru Dilekçesi Örneği

NOTLAR

  • Yeşil pasaportlar vizeden muaftır.
  • Bir şirketten en fazla 3 isim başvuru yapabilir.
  • Çin Konsolosluğu vize başvurularını yalnızca Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri kabul etmektedir. Vize evrakının başvurudan önceki iş günü tarafımıza ulaştırılması gerekir. İşlem ortalama 1 hafta sürmektedir. 20 USD fark ödenerek 3 işgününde ekspres vize uygulaması vardır. (Ekspres vize işleminde; Pazartesi işlem gören pasaportlar Çarşamba akşam, Çarşamba işlem gören pasaportlar Cuma akşam, Cuma işlem gören pasaportlar takip eden Çarşamba akşam hazır olur)
  • Ticari vizenin süresi başvuru tarihinden itibaren 3 ay geçerlidir. Toplamda 30 günlük ziyarete izin verir.
  • 30 USD fark ödenerek 3 ay geçerli 2 girişli vize alınabilir.
  • Çin Konsolosluğu münferit turistik vize düzenlememektedir. Turistik vize yalnızca grup seyahatlerinde uygulanır.
  • Çin İstanbul Konsolosluğu yetki alanında bulunan  İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, İzmir, Manisa, Edirne, Kırklareli illerinde kayıtlı firma temsilcilerine vize hizmeti vermektedir. Diğer iller Ankara Büyükelçilik yetkisi dahilindedir.
  • ÇİN KONSOLOSLUĞU 17 EKİM’DEN İTİBAREN SADECE YENİ ÇİPLİ PASAPORTLARA VİZE VERMEKTEDİR. 

Alman Vizesi

                        BAŞVURU FORMU                VEKALETNAME TİCARİ VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Bu bilgi notundan vize başvurusu için hangi belgeleri ibraz etmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz. Lütfen vize başvurusu ile ilgili genel bilgiler içeren ve ayrıca hazırlanmış bulunan bilgi notunu ile ilgili …

Sayfaya bak »

Çin Halk Cumhuriyeti Vizesi

    TİCARİ ÇİN VİZESİ GEREKLİ EVRAKLAR  En az 7 ay geçerlilik süresi olan yeni tip pasaport Tüm eski pasaportlar 2 adet 48×33 mm ebadında beyaz fonlu vesikalık fotoğraf (baş en kulaktan kulağa 15-22 mm/boy çeneden en üste 28-33 mm ebadında olmalı), 6 ay içerisinde çekilmiş yeni, rötüşlanmamış olmalı. (Fotoğraf örneği) Davetiye (Örneği yukarıdaki linkte, net renkli …

Sayfaya bak »

Fransa Vizesi

             

Sayfaya bak »